2018-10-08 14:45:30• hírek • Bede Emőke

Titkos üzenet mentette meg a fogságban élő nő életét

Csodával határos módon menekült meg egy Arges megyei nő agresszív férje markából: iskolába járó gyermeke szendvicses dobozába rejtett el egy titkos üzenetet.

Amint arról az observator.tv beszámol, a nő évek óta tűrte férje kegyetlenkedéseit, melyeket nem mellesleg a férfi többször le is filmezett. A nőnek azonban esélye sem volt a segélykérésre, ugyanis senkivel nem léphetett kapcsolatba, s a házat is épp csak arra az időre hagyhatta el, míg elkísérte a gyereket az iskolába, majd haza. Ennek útvonaláról nem térhetett le, szóba sem elegyedhetett senkivel, s hogy ez biztosan így is legyen, a férj gyakran követte az asszonyt és a csemetét.


Mivel azonban a nő tudta, hogy a gyermek tanítónője minden reggel ellenőrzi a gyerekek otthonról hozott szendvicses dobozát, összeszedte minden bátorságát és egy segítségkérő cédulát rejtett el a csomagban. Egész nap nem jelentkezett senki az otthonuknál, így az anya abban a reményben indult el a gyermeke után az iskolába, hogy a levélke biztosan elveszett. Hazaérkezésük után viszont nem telt el sok idő, és egy rendőrökből és csendőrökből álló egység dörömbölt az ajtón.


Az asszonyt és gyermekét azóta egy olyan otthonban helyezték el, ahol a családon belüli áldozatok számára kínálnak menedéket, a férfi ellen pedig nyomozást indítottak -derül ki az observator.tv beszámolójából.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: